ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΕΠΙΚΑΡΟΤΗΤΑ

 

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου και εκλογές την Κυριακή 12/02/2023

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Α. ΄Ο σύλλογος των απανταχού Βυτιναίων και φίλων της Βυτίνας «ο Άγιος Τρύφων» καλεί τα μέλη του σε τακτική εκλογοαπολογιστική συνέλευση την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 12.00 στο ξενοδοχείο ΑΡΙΩΝ, οδός Αγίου Δημητρίου 18 στην περιοχή του Ψυρρή στο ισόγειο.

Θέματα της συνέλευσης θα είναι:

1) Απολογισμός πεπραγμένων της τριετίας 2020-2022. 

2) Οικονομικός απολογισμός. 

3) εκλογές για την ανάδειξη νέων μελών του Δ.Σ.

Οι επιθυμούντες να θέσουν υποψηφιότητα χρειάζεται να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο μέχρι πέντε μέρες προ των εκλογών στα γραφεία του συλλόγου ή στον γραμματέα κ. Παναγιώτη Πλέσσια. Οι εκλογές θα διαρκέσουν μέχρι ώρας 15.00, οπότε θα κλείσει η κάλπη και θα αρχίσει η καταμέτρηση ψήφων.

 Β. Επίσης η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ξενοδοχείο ΑΡΙΩΝ στην οδό Αγίου Δημητρίου 18 στο ισόγειο την ίδια ημέρα προ της ενάρξεως της γενικής συνέλευσης δηλ. στις 11.00. Καλούνται όλοι οι Βυτιναίοι και φίλοι της 

Βυτίνας να τιμήσουν με την παρουσία τους την κοπή της πίτας και να συμμετάσχουν στη διαδικασία των εκλογών, ώστε ο σύλλογος να έχει την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αποδοχή. Είναι απαραίτητη η προσέλευση όλων των Βυτιναίων, οι οποίοι διαμένουν στην Αθήνα και η στελέχωση του ψηφοδελτίου με όσο το δυνατόν περισσότερα πρόσωπα και ιδιαίτερα νέων, οι οποίοι θα αντικαταστήσουν τα παλαιότερα μέλη του Δ.Σ..

Ο Πρόεδρος                                                             Ο Γραμματέας 

Θ. Αγγελίδης                                                             Π. Πλέσσιας 

 

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΒΡΑΒΕΙΟΥ

«ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ»

    

Ο Σύλλογος των απανταχού Βυτιναίων και φίλων της Βυτίνας "Ο Άγιος Τρύφων" σε εκτέλεση της επιθυμίας του Βυτιναίου ιατρού Ευθυμίου Χριστοπούλου, ο οποίος προσφέρει το χρηματικό έπαθλο των 1000€ ως βραβείο για τον αριστεύσαντα Βυτιναίο μαθητή Λυκείου εκτός Βυτίνας,

 

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

 

διαγωνισμό με έπαθλο το ποσόν των 1000 €. Σε αυτόν μπορούν να συμμετέχουν μαθητές της Γ΄ τάξης Δημοσίου Λυκείου με καταγωγή από τη Βυτίνα, οι οποίοιπροβιβάστηκαν από τη Β΄ Λυκείου κατά το προηγούμενο σχολικό έτος (2019-2020) με βαθμό «Άριστα» (18,1 και άνω). Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστείλουν στα γραφεία του συλλόγου τα εξής δικαιολογητικά:

 

Α) Βεβαίωση προαγωγής της Β΄ τάξης του δημοσίου Λυκείου φοίτησης, στο οποίο φαίνεται ο βαθμός.

 

Β) Πιστοποιητικό εγγραφής στα δημοτολόγια της Βυτίνας των γονέων ή των παππούδων ή του ιδίου/ας ενδιαφερομένου/ης.

 

Γ) Βεβαίωση του συλλόγου των απανταχού Βυτιναίων ότι αποτελούν μέλη του (αυτή μπορεί να εκδοθεί και κατά την ημέρα απόδοσης του βραβείου με την καταβολή ετήσιας συνδρομής).

 

Δ) Αίτηση υποβολής δικαιολογητικών, η οποία θα πρωτοκολληθεί στο πρωτόκολλο του συλλόγου και θα επισημοποιείται το εμπρόθεσμο της υποβολής τους.

 

Η επιτροπή παραλαβής δικαιολογητικών απαρτίζεται από τους:

α) Γόντικα Χρ. Βασιλικήμέλος του Δ.Σ.

β) ΛιαρόπουλοΑπ. Δημήτριομέλος του Δ.Σ.

γ) Πλέσσια Τρ. Παναγιώτηγραμματέα του Δ.Σ

 

Περεταίρω διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν νατις ζητήσουν από τα μέλη της επιτροπής.

 

Τα δικαιολογητικά να σταλούν ταχυδρομικά μέχρι 15 Ιανουαρίου 2021 στη διεύθυνση: Σύλλογος των Απανταχού Βυτιναίων και φίλων της Βυτίνας «Ο Άγιος Τρύφων», Χαλκοκονδύλη 37-39 Αθήνα, Τ.Θ. 3456 Τ.Κ. 10210 ή να παραδοθούν σε ένα από τα μέλη της επιτροπής κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

 

 

17ο Βυτινιώτικο Αντάμωμα στις 6-8-2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 Ο Σύλλογος των απανταχού Βυτιναίων και φίλων της Βυτίνας "Ο Άγιος Τρύφων" κάνει γνωστό στους Βυτιναίους και φίλους του τόπου μας ότι, κατά το καθιερωμένο «Βυτινιώτικο αντάμωμα» στις 6 Αυγούστου στο εκκλησάκι της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, ύστερα από τις τελευταίες ανακοινώσεις περί περιορισμού και αποκλεισμού του ψυχαγωγικού μέρους (προσφορά φαγητού και χορό), θα πραγματοποιηθεί τέλεση εσπερινού την παραμονή της εορτής και  Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία ανήμερα της εορτής.

Ο σύλλογος καλεί όλους τους Βυτιναίους και φίλους του τόπου μας να προσέλθουν στη θρησκευτική τελετή στο εκκλησάκι της Αγίας Σωτήρας, τηρώντας βέβαια τα αναγκαία μέτρα περί συγχρωτισμού.

Ελπίζουμε ότι στο σύντομο μέλλον, θα μπορέσουμε και πάλι να γιορτάσουμε το "Βυτινώτικο Αντάμωμα" όπως του αρμόζει.


      Ο Πρόεδρος                                                    Ο Γενικός Γραμματέας

 

      Θεόδωρος   Αγγελίδης                                            Πλέσσιας Παναγιώτης        

 

 

Εκλογή νέου  Διοικητικού Συμβουλίου

 

Μετά τις τελευταίες αρχαιρεσίες το σημερινό Δ.Σ. του Συλλόγου έχει ως εξής:

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αγγελίδης Θεόδωρος

 

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Χαραλαμπόπουλος Γρηγόριος
 

Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Πλέσσιας Παναγιώτης

 

ΤΑΜΙΑΣ

 Κάρκουλας Βασίλειος

 

 ΜΕΛΗ

Γόντικα Βασιλική

Κοκκαλιάρη Ευσταθία

Λιαρόπουλος Δημήτριος

 

 

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου και εκλογές την Κυριακή 16/02/2020

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Α. Ο Σύλλογος των απανταχού Βυτιναίων και φίλων της Βυτίνας ο «Άγιος Τρύφων» καλεί τα μέλη του σε τακτική εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση την Κυριακή 16/2/2020 και ώρα 12.00 στο ξενοδοχείο ΑΡΙΩΝ στην οδό Αγίου Δημητρίου 18 στη περιοχή του Ψυρρή στο ισόγειο.

Θέματα συνελεύσεως θα είναι:

1. Απολογισμός πεπραγμένων της τριετίας 2017-2019

2. Οικονομικά πεπραγμένα

3. Εκλογές για την ανάδειξη νέων μελών Δ.Σ.

Υπενθυμίζουμε ότι οι επιθυμούντες να εκθέσουν υποψηφιότητα χρειάζεται να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο μέχρι πέντε μέρες προ των εκλογών στα γραφεία του συλλόγου ή στον γραμματέα κ. Θεόδωρο Αγγελίδη.

Οι εκλογές θα διαρκέσουν μέχρι τις 15.00, οπότε θα κλείσει η κάλπη και θα αρχίσει η καταμέτρηση των ψήφων.


Β. Επίσης, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ξενοδοχείο ΑΡΙΩΝ στην οδό Αγίου Δημητρίου 18 στην περιοχή του Ψυρρή στο ισόγειο την ίδια ημέρα και προ της έναρξης της γενικής συνέλευσης δηλ. στις 11.00. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν οι επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, νέοι και νέες καταγόμενοι από τη Βυτίνα κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτος.

Καλούνται όλοι οι Βυτιναίοι και φίλοι της Βυτίνας να τιμήσουν με την παρουσία τους την κοπή της πίτας και να συμμετάσχουν στη διαδικασία των εκλογών, ώστε ο σύλλογος να έχει την όσο το δυνατόν ευρύτερη αποδοχή. Είναι απαραίτητη η προσέλευση όλων των Βυτιναίων που διαμένουν στην Αθήνα, αλλά και η στελέχωση του ψηφοδελτίου με όσο το δυνατόν περισσότερα πρόσωπα. Καλούνται ιδιαίτερα οι νέοι της Βυτίνας να προσέλθουνκαι να εκθέσουν υποψηφιότητα, ώστε να αντικαταστήσουν -, τα παλαιότερα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και να δώσουν νέα ώθηση στον σύλλογο.


      Ο Πρόεδρος                                                    Ο Γενικός Γραμματέας

 

Παναγιώτης Παπαδέλος                                       Θεόδωρος   Αγγελίδης

 

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΒΡΑΒΕΙΟΥ «ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ»

 

 Ο Σύλλογος των απανταχού Βυτιναίων και φίλων της Βυτίνας "Ο Άγιος Τρύφων", σε εκτέλεση της επιθυμίας του Βυτιναίου ιατρού Ευθυμίου Χριστοπούλου, ο οποίος προσφέρει το χρηματικό έπαθλο των 1.000 € ως βραβείο για τον αριστεύσαντα Βυτιναίο μαθητή Λυκείου εκτός Βυτίνας, ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ διαγωνισμό με έπαθλο το ποσόν των 1.000€.

Σε αυτόν μπορούν να συμμετέχουν μαθητές της Γ΄ τάξης Δημοσίου Λυκείου με καταγωγή από τη Βυτίνα, οι οποίοι προβιβάστηκαν από τη Β΄ Λυκείου κατά το προηγούμενο σχολικό έτος με βαθμό «Αριστα» (18,1 και άνω.

 

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστείλουν στα γραφεία του συλλόγου τα εξής δικαιολογητικά:

Α) Βεβαίωση προαγωγής της Β΄ τάξης του δημοσίου Λυκείου φοίτησης, στο οποίο φαίνεται ο βαθμός.

Β) Πιστοποιητικό εγγραφής στα δημοτολόγια της Βυτίνας των γονέων ή των παππούδων ή του ιδίου/ας ενδιαφερομένου/ης.

Γ) Βεβαίωση του συλλόγου των απανταχού Βυτιναίων ότι αποτελούν μέλη του. (αυτή μπορεί να εκδοθεί και κατά την ημέρα απόδοσης του βραβείου με την καταβολή ετήσιας συνδρομής).

Δ) Αίτηση υποβολής δικαιολογητικών, η οποία θα πρωτοκολληθεί στο πρωτόκολλο του συλλόγου και θα επισημοποιείται το εμπρόθεσμο της υποβολής τους.

 

Η επιτροπή παραλαβής δικαιολογητικών απαρτίζεται από τους:

α) Παναγοπούλου Αρετή αντιπρόεδρο του δ. σ

β) Αγγελίδη Θεόδωρο γραμματέα του δ.σ και

γ) Τζίφα Νικόλαο μέλος του δ.σ.

 

Περαιτέρω διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις ζητήσουν από τα μέλη της επιτροπής.

 

Τα δικαιολογητικά να σταλούν ταχυδρομικά μέχρι 15 Ιανουαρίου 2020 στη διεύθυνση: «Σύλλογος Απανταχού Βυτιναίων και φίλων της Βυτίνας Χαλκοκονδύλη 37-39 Αθήνα Τ.Θ. 3456 Τ.Κ. 10210 ή να παραδοθούν σε ένα από τα μέλη της επιτροπής κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.


      Ο Πρόεδρος                                                    Ο Γενικός Γραμματέας

 

Παναγιώτης Παπαδέλος                                       Θεόδωρος   Αγγελίδης

 

 

16ο Βυτινιώτικο Αντάμωμα στις 6-8-2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 Το 16ο Βυτινιώτικο αντάμωμα θα πραγματοποιηθεί στις 6-8-2019 στο εκκλησάκι της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.

Ο Σύλλογος των απανταχού Βυτιναίων και φίλων της Βυτίνας "Ο Άγιος Τρύφων" λοιπόν προσκαλεί όλους τους Βυτιναίους, ντόπιους και απόδημους, τους φίλους του τόπου μας, τους κατοίκους των περιχώρων, τους καλοκαιρινούς παραθεριστές και όσους παρευρίσκονται στη Βυτίνα την ημέρα εκείνη να προσέλθουν και να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση του «ανταμώματος», να απολαύσουν τη γνήσια Βυτινιώτικη ατμόσφαιρα, να επικοινωνήσουν με τους συμπατριώτες τους, να συναντήσουν κάποιους που έχουν χρόνια να τους δουν και να διασκεδάσουν σε μια μοναδική και γνήσια παραδοσιακή Βυτινιώτικη γιορτή.

Ελπίζουμε ότι όλοι όσοι αγαπούν τον σύλλογο θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά του.


      Ο Πρόεδρος                                                    Ο Γενικός Γραμματέας

 

Παναγιώτης Παπαδέλος                                       Θεόδωρος   Αγγελίδης

 

 

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου την Κυριακή 17/2/2019 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί, όπως χρόνια τώρα, στο ξενοδοχείο NOVUS στην οδό Καρόλου 23 στο Μεταξουργείο (απέναντι από το θέατρο ΒΕΜΠΟ), στον πρώτο όροφο, την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019. Καλούνται οι Βυτιναίοι και φίλοι της Βυτίνας να τιμήσουν την εκδήλωση με την παρουσία τους

Για το Δ.Σ. του συλλόγου


      Ο Πρόεδρος                                                 Ο Γενικός Γραμματέας

 

Παναγιώτης Παπαδέλος                                      Θεόδωρος   Αγγελίδης

 

 

    ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΒΡΑΒΕΙΟΥ «ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ» 

Ο Σύλλογος των απανταχού Βυτιναίων και φίλων της Βυτίνας "Ο Άγιος Τρύφων" σε εκτέλεση της επιθυμίας του Βυτιναίου ιατρού Ευθυμίου Χριστοπούλου, ο οποίος προσφέρει και το χρηματικό έπαθλο των 1.000,00€, ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ διαγωνισμό με έπαθλο το ποσόν των 1.000,00 €.

Σε αυτόν μπορούν να συμμετέχουν μαθητές της Γ΄ τάξης Δημοσίου Λυκείου με καταγωγή από τη Βυτίνα, οι οποίοι προβιβάστηκαν από τη Β΄ Λυκείου κατά το προηγούμενο σχολικό έτος με βαθμό «Αριστα» (18,1 και άνω).

 Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστείλουν στα γραφεία του συλλόγου τα εξής δικαιολογητικά:

α) Βεβαίωση προαγωγής της Β΄ τάξης του δημοσίου Λυκείου φοίτησης, στο οποίο φαίνεται ο βαθμός.

β)Πιστοποιητικό εγγραφής στα δημοτολόγια της Βυτίνας των γονέων ή των παππούδων ή του ιδίου/ας ενδιαφερομένου/ης.

γ) Βεβαίωση του συλλόγου των απανταχού Βυτιναίων ότι αποτελούν μέλη του. (αυτή μπορεί να εκδοθεί και κατά την ημέρα απόδοσης του βραβείου με την καταβολή ετήσιας συνδρομής).

δ) Αίτηση υποβολής δικαιολογητικών, η οποία θα πρωτοκολληθεί στο πρωτόκολλο του συλλόγου και θα επισημοποιείται το εμπρόθεσμο της υποβολής των δικαιολογητικών.

Η επιτροπή παραλαβής δικαιολογητικών απαρτίζεται από τους: α) Παναγοπούλου Αρετή αντιπρόεδρο του δ.σ β) Αγγελίδη Θεόδωρο γραμματέα του δ.σ και γ) Τζίφα Νικόλαο μέλος του Δ.Σ. Περεταίρω διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις ζητήσουν από τα μέλη της επιτροπής.

Τα δικαιολογητικά να σταλούν ταχυδρομικά μέχρι 15 Ιανουαρίου 2019 στη διεύθυνση: «Σύλλογος Απανταχού Βυτιναίων και φίλων της Βυτίνας Χαλκοκονδύλη 37-39 Αθήνα Τ.Θ. 3456 Τ.Κ. 10210 ή να παραδοθούν σε ένα από τα μέλη της επιτροπής κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

 

                          Ο Πρόεδρος                                          Ο Γενικός Γραμματέας

 

                  Παναγιώτης Παπαδέλος                                Θεόδωρος   Αγγελίδης

 

 

Τιμητική εκδήλωση προς τιμή του Βυτιναίου Βασιλείου Οικονομίδη  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

     Ο Δήμος Γορτυνίας, η «Παγγορτυνική Ένωση» και ο Σύλλογος «των Απανταχού Βυτιναίων και φίλων της Βυτίνας» σας προσκαλούν στην τιμητική εκδήλωση για τον κορυφαίο νομομαθή της νεώτερης Ελλάδας Βυτιναίο Βασίλειο Οικονομίδη, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19.00 στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Αθηνών (Σόλωνος και Μασσαλίας) και τελεί υπό την αιγίδα του προέδρου της Δημοκρατίας.

     Η παρουσία σας θα αποτελέσει εκδήλωση τιμής και σεβασμού προς τον μεγάλο Βυτιναίο Βασίλειο Οικονομίδη και θα συμβάλλει στην αξιοπρεπή παρουσία του συλλόγου «των απανταχού Βυτιναίων και φίλων της Βυτίνας».


      Ο Πρόεδρος                                               Ο Γενικός Γραμματέας

 

Παναγιώτης Παπαδέλος                                      Θεόδωρος   Αγγελίδης

 

 

15ο Βυτινιώτικο αντάμωμα - Αναβολή Εκδηλώσεων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σύλλογος των απανταχού Βυτιναίων και φίλων της Βυτίνας "Ο Άγιος Τρύφων" συμμετέχοντας στο πένθος για την απώλεια τόσων συνανθρώπων μας κατά τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική στις 23-7-2018 αναβάλλει τις εκδηλώσεις του 15ου Βυτινιώτικου ανταμώματος στις 6-8-2018.

Αντ’ αυτών θα πραγματοποιηθεί μόνο η ιεροτελεστία με αρτοκλασία στο χώρο της εκκλησίας της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.

Η καταστατική γενική συνέλευση που είχε ανακοινωθεί στον ίδιο χώρο κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, θα πραγματοποιηθεί μετά το πέρας της ιεροτελεστίας.


      Ο Πρόεδρος                                                    Ο Γενικός Γραμματέας

 

Παναγιώτης Παπαδέλος                                       Θεόδωρος   Αγγελίδης

 

 

15ο Βυτινιώτικο αντάμωμα την Δευτέρα 6-8-2018 (Αναβολή εκδηλώσεων)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σύλλογος των απανταχού Βυτιναίων και φίλων της Βυτίνας "Ο Άγιος Τρύφων" καλεί όλους τους Βυτιναίους και φίλους του τόπου μας  να τιμήσουν με την παρουσία τους το 15ο Βυτινιώτικο αντάμωμα, που θα πραγματοποιηθεί στο εκκλησάκι της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος την Δευτέρα 6-8-2018.

 Η παρουσία όλων θα είναι τιμητική και ψυχικά ενισχυτική για το σύλλογο.

Για το Δ.Σ. του συλλόγου


      Ο Πρόεδρος                                                    Ο Γενικός Γραμματέας

 

Παναγιώτης Παπαδέλος                                       Θεόδωρος   Αγγελίδης

 

 

Ανασυγκρότηση του Δ.Σ. του Συλλόγου - Δείτε το νέο Συμβούλιο

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά τον αιφνίδιο θάνατο του ταμία του συλλόγου αειμνήστου Νικήτα Παπαντωνίου το Δ.Σ. του Συλλόγου ανασυγκροτήθηκε στη συνεδρίαση της 29-1-2018 και έλαβε την εξής μορφή:

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Παπαδέλος Παναγιώτης

 

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Παναγοπούλου Αρετή

 

Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Αγγελίδης Θεόδωρος

 

ΤΑΜΙΑΣ

 Κάρκουλας Βασίλειος

 

 ΜΕΛΗ

Γόντικα Βασιλική,

 Κοκκαλιάρη Ευσταθία,

Λιαρόπουλος Δημήτριος,

 Λιαρόπουλος Χρήστος,

Πλέσιας Τρ. Παναγιώτης

 Τζίφας Γ. Μιλτιάδης,

Τζίφας Γ. Νικόλαος

 

 

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου την Κυριακή 11/2/2018  

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου πραγματοποιηθεί, όπως χρόνια τώρα, στο ξενοδοχείο NOVUS στην οδό Καρόλου 23 (απέναντι από το θέατρο ΒΕΜΠΟ) στον πρώτο όροφο, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 στις 11.00 το πρωί.

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν οι επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ νέοι και νέες καταγόμενοι από τη Βυτίνα κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτος και θα αποδοθεί το βραβείο «Ευθυμίου Χριστοπούλου» σε Βυτιναίο μαθητή που αποφοίτησε με άριστα από τη Β ́ Λυκείου από δημόσιο σχολείο εκτός Βυτίνας κατά το σχολικό έτος 2016-1017.

 

Καλούνται όλοι οι Βυτιναίοι και φίλοι της Βυτίνας να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση και να ενισχύσουν ψυχικά το Σύλλογο.

Για το Δ.Σ. του συλλόγου


      Ο Πρόεδρος                                                    Ο Γενικός Γραμματέας

 

Παναγιώτης Παπαδέλος                                       Θεόδωρος   Αγγελίδης

 

 

Προσκυνηματική εκδρομή στη Βυτίνα την 1/2/2018  

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το πρακτορείο ταξιδίων ΑΜΒΡΑΚΙΑ (Λ. Παπάγου 113 Ζωγράφου) οργανώνει σε συνεργασία με το σύλλογο των Απανταχού Βυτιναίων και Φίλων της Βυτίνας την 1η Φεβρουαρίου 2018 προσκυνηματική εκδρομή στη Βυτίνα με αφορμή την εορτή του πολιούχου Αγίου Τρύφωνα.

 

Όσοι Βυτιναίοι επιθυμούν να μεταβούν στη Βυτίνα για να τιμήσουν τον πολιούχο της μπορούν να απευθύνονται στο πιο πάνω πρακτορείο και στα τηλέφωνα 210 7757710, 210 7750537, 6936781195.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Αναχώρηση από Ζωγράφου 07.30 π.μ, ολιγόλεπτη στάση στο Σπαθοβούνι, άφιξη στη Βυτίνα, προσκύνημα στον Άγιο Τρύφωνα, τετράωρη παραμονή, γεύμα και ψώνια στην τοπική αγορά. Κατά την επιστροφή επίσκεψη της Αγίας Φωτεινής (Αρχαία Μαντίνεια). Επιστροφή στην Αθήνα με ολιγόλεπτες στάσεις καθ’ οδό περίπου στις 20.00..  Tιμή εισιτηρίου 15 €.

Για το Δ.Σ. του συλλόγου


      Ο Πρόεδρος                                                    Ο Γενικός Γραμματέας

 

Παναγιώτης Παπαδέλος                                       Θεόδωρος   Αγγελίδης

 

 

 

 

14ο Βυτινιώτικο αντάμωμα την Κυριακή 6-8-2017 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σύλλογος των απανταχού Βυτιναίων και φίλων της Βυτίνας "Ο Άγιος Τρύφων" καλεί όλους τους Βυτιναίους και φίλους του τόπου μας  να τιμήσουν με την παρουσία τους το 14ο Βυτινιώτικο αντάμωμα, που θα πραγματοποιηθεί στο εκκλησάκι της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος την Κυριακή  6-8-2017.

 Η παρουσία όλων θα είναι τιμητική και ψυχικά ενισχυτική για το σύλλογο.

Για το Δ.Σ. του συλλόγου


      Ο Πρόεδρος                                                    Ο Γενικός Γραμματέας

 

Παναγιώτης Παπαδέλος                                       Θεόδωρος   Αγγελίδης

 

 

Αποτελέσματα εκλογών Κυριακής 12/2/2017 - Νέο Δ.Σ. 

 

Το Δ.Σ του Συλλόγου που προήλθε από τις εκλογές της 12-2-2017 για τη διετία 2017-2018 συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Παπαδέλος Παναγιώτης

 

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Παναγοπούλου Αρετή

 

Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Αγγελίδης Θεόδωρος

 

ΤΑΜΙΑΣ

Παπαντωνίου Νικήτας

 

ΕΦΟΡΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Τζίφας Νικόλαος

 

ΜΕΛΗ

Κάρκουλας Βασίλειος, Κοκκαλιάρη Ευσταθία, Λιαρόπουλος Δημήτριος, Λιαρόπουλος Χρήστος, Πλέσσιας Τρ. Παναγιώτης, Τζίφας Μιλτιάδης.

 

 

Τακτική εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση την Κυριακή 12/2/2017 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο σύλλογος των απανταχού Βυτιναίων και φίλων της Βυτίνας ο «Άγιος Τρύφων» καλεί τα μέλη του σε τακτική εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση την Κυριακή 12/2/2017 και ώρα 12.00 στο ξενοδοχείο NOVUS στην οδό Καρόλου 23 (απέναντι από το θέατρο ΒΕΜΠΟ) στον πρώτο όροφο.

 

Θέματα της συνελεύσεως θα είναι:

1. Απολογισμός πεπραγμένων της διετίας 2015-2016
2. Οικονομικά πεπραγμένα
3. εκλογές για την ανάδειξη νέων μελών Δ.Σ.


Υπενθυμίζουμε ότι οι επιθυμούντες να εκθέσουν υποψηφιότητα χρειάζεται να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο μέχρι πέντε μέρες προ των εκλογών στα γραφεία του συλλόγου ή στη γραμματέα κ. Αθανασία Χαραλαμποπούλου. Οι εκλογές θα διαρκέσουν μέχρι τις 15.00, οπότε θα κλείσει η κάλπη και θα αρχίσει η καταμέτρηση των ψήφων.


Για το Δ.Σ. του συλλόγου

            Ο Πρόεδρος                                           Η Γενική Γραμματέας

 

     Παναγιώτης Παπαδέλος                          Αθανασία  Χαραλαμποπούλου

 

 

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου την Κυριακή 12/2/2017  

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί, όπως χρόνια τώρα, στο ξενοδοχείο NOVUS στην οδό Καρόλου 23 (απέναντι από το θέατρο ΒΕΜΠΟ) στον πρώτο όροφο την Κυριακή 12/2/2017 και προ της έναρξης της γενικής συνέλευσης δηλ. στις 11.00.

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν οι επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ νέοι και νέες καταγόμενοι από τη Βυτίνα κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτος.

 

Καλούνται όλοι οι Βυτιναίοι και φίλοι της Βυτίνας να τιμήσουν με την παρουσία τους την κοπή της πίτας και να συμμετάσχουν στη διαδικασία των εκλογών, ώστε ο σύλλογος να έχει την όσο το δυνατόν ευρύτερη αποδοχή.

Για το Δ.Σ. του συλλόγου

            Ο Πρόεδρος                                           Η Γενική Γραμματέας

 

     Παναγιώτης Παπαδέλος                          Αθανασία  Χαραλαμποπούλου

 

 

Tιμητική εκδήλωση για το Βυτιναίο ιστορικό Κων/νο Παπαρρηγόπουλο στις 20/11/2016 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΟΣύλλογος των απανταχού Βυτιναίων και φίλων της Βυτίνας "Ο Άγιος Τρύφων" σε συνεργασία με το Δήμο Γορτυνίας και τη Παγγορτυνιακή Ένωση, οργανώνει τιμητική εκδήλωση για το μεγάλο Βυτιναίο ιστορικό Κων/νο Παπαρρηγόπουλο με τη συμπλήρωση διακοσίων χρόνων από τη γέννησή του (1815) και εκατόν είκοσι πέντε χρόνων από το θάνατό του (1891).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 20 Νοεμβρίου ημέρα Κυριακή και ώρα 11.30 π.μ. στην αίθουσα της Παλαιάς Βουλής (οδός Σταδίου - άγαλμα του Κολοκοτρώνη) με κεντρικό ομιλητή τον καθηγητή της νεώτερης ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών κ. Καραμανωλάκη Ευάγγελο.

Καλούνται όλοι οι Βυτιναίοι και φίλοι της Βυτίνας να τιμήσουν με την παρουσία τους το μεγάλο Έλληνα ιστορικό προσερχόμενοι στην εκδήλωση.

Για το Δ.Σ. του συλλόγου

      Ο Πρόεδρος                                     Η Γενική Γραμματέας

 

Παναγιώτης Παπαδέλος                          Αθανασία  Χαραλαμποπούλου

 

 

Πρόσκληση στο 13ο αντάμωμα στις 6-8-2016

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

         Σύλλογος των απανταχού Βυτιναίων και φίλων της Βυτίνας "Ο Άγιος Τρύφων" καλεί όλους τους Βυτιναίους και φίλους του τόπου μας  να τιμήσουν με την παρουσία τους το 13ο Βυτινιώτικο αντάμωμα, που θα πραγματοποιηθεί στο εκκλησάκι της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος το Σάββατο  6-8-2016.

 Η παρουσία όλων θα είναι τιμητική και ψυχικά ενισχυτική για το σύλλογο.

Για το Δ.Σ. του συλλόγου

      Ο Πρόεδρος                                     Η Γενική Γραμματέας

 

Παναγιώτης Παπαδέλος                          Αθανασία  Χαραλαμποπούλου

 

 

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας την Κυριακή 14/2/2016  

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

  Ο Σύλλογος των απανταχού Βυτιναίων και φίλων της Βυτίνας "Ο Άγιος Τρύφων", καλεί όλους τους Βυτιναίους και φίλους του τόπου μας στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο NOVUS (Καρόλου 23 απέναντι στο θέατρο ΒΕΜΠΟ) στον πρώτο όροφο, την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 στις 11.00.

Στην ίδια εκδήλωση θα βραβευτούν όλοι οι επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, οι οποίοι και καλούνται να παραστούν είτε οι ίδιοι είτε δι' αντιπροσώπου, για να παραλάβουν τα βραβεία τους.

Η παρουσία όλων των Βυτιναίων θα ενισχύσει ηθικά και ψυχικά το σύλλογο. 

Για το Δ.Σ. του συλλόγου

      Ο Πρόεδρος                                     Η Γενική Γραμματέας

 

Παναγιώτης Παπαδέλος                          Αθανασία  Χαραλαμποπούλου

 

 

"Βραβείο Ευθυμίου Χριστοπούλου για τον πρώτο εκ Βυτίνης μαθητή Λυκείου"

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά την επιστολή του ιατρού κ. Ευθυμίου Χριστοπούλου με την οποία ανακοινώνει την καθιέρωση βραβείου  1.000 € για τον πρώτο μαθητή ή μαθήτρια της Γ΄Λυκείου,  που κατάγεται από τη Βυτίνα, φοιτά σε δημόσιο σχολείο εκτός Βυτίνας και προήχθη από τη Β΄Λυκείου στη Γ΄με το μεγαλύτερο βαθμό, ο οποίος πρέπει να είναι άριστα (18.1 και άνω) ο σύλλογος κατά τη συνεδρίαση του δ.σ. της 12-10-2015 απεδέχθη την πρόταση του κ. Χριστόπουλου και σύμφωνα με την επιθυμία του διαθέτη προκηρύσσει βραβείο με την ονομασία "Βραβείο Ευθυμίου Χριστοπούλου για τον πρώτο εκ Βυτίνης μαθητή Λυκείου" και ορίζει ως δικαιολογητικά για την απόδοση του βραβείου.

Α) Βεβαίωση του οικείου δημοσίου σχολείου φοίτησης του μαθητή (εκτός Βυτίνας), στην οποία θα φαίνεται ο γενικός Μ.Ο. με τον οποίο απεφοίτησε ο μαθητής ή η μαθήτρια από τη Β΄ Λυκείου.

Β) Πιστοποιητικό γεννήσεως του ενός ή και των δύο γονέων ή των παππούδων ή των γιαγιάδων, στο οποίο θα φαίνεται  η γέννηση τους και επομένως η καταγωγή τους από τη Βυτίνα.

Γ) Βεβαίωση του συλλόγου των απανταχού Βυτιναίων ότι αποτελούν μέλη του συλλόγου. (Αυτό θα αποδεικνύεται με την καταβολή της συνδρομής τους σε ένα από τα δύο τελευταία έτη μέχρι και την τελετή κοπής της πίτας. Θα μπορούν δηλαδή να καταβάλλουν τη συνδρομή τους και κατά την προσέλευσή τους στην εκδήλωση).

Δ) Αίτηση προς το σύλλογο η οποία θα πρωτοκολλείται στο πρωτόκολλο του συλλόγου, ώστε να αποδεικνύεται το εμπρόθεσμο.

 Τα δικαιολογητικά πρέπει να αποσταλούν μέχρι 10-1-2016 στην ταχυδρομική διεύθυνση  «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΒΥΤΙΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΒΥΤΙΝΑΣ ΤΑΧ.ΘΥΡΙΣ 3456 Τ.Κ. 10210».

Συγκροτήθηκε τριμελής επιτροπή η οποία αποτελείται από α) την αντιπρόεδρο του συλλόγου κ. Παναγοπούλου Αρετή, β) τη γραμματέα κ. Χαραλαμποπούλου Αθανασία και γ) το μέλος του δ.σ. κ. Τζίφα Νικόλαο, για να παραλάβει τα δικαιολογητικά, να ελέγξει την εγκυρότητά τους και να αναδείξει τον ή τη  δικαιούμενη το βραβείο. Τα δικαιολογητικά πρέπει να αποσταλούν μέχρι την καθορισμένη ημερομηνία.

Μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής δεν θα γίνονται δεκτά. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα του προέδρου, της αντιπροέδρου και της γραμματέας του συλλόγου, τα οποία αναγράφονται στη δεύτερη σελίδα της εφημερίδας «ΒΥΤΙΝΑ».

 

 

Πρόσκληση στο 12 ο αντάμωμα στις 6-8-2015

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύλλογος των απανταχού Βυτιναίων και φίλων της Βυτίνας "Ο Άγιος Τρύφων", καλεί όλους τους Βυτιναίους και φίλους του τόπου μας,  να τιμήσουν με την παρουσία τους το 12ο Βυτινιώτικο αντάμωμα που θα πραγματοποιηθεί στο εκκλησάκι της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος την Πέμπτη 6-8-2015. Η παρουσία σας θα είναι τιμητική και ψυχικά ενισχυτικά για το σύλλογο.

 

Για το Δ.Σ. του συλλόγου

      Ο Πρόεδρος                                     Η Γενική Γραμματέας

 

Παναγιώτης Παπαδέλος                          Αθανασία  Χαραλαμποπούλου

 

 

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Συλλόγουστις 15-2-2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

       Ο "Σύλλογος των Απανταχού Βυτιναίων και Φίλων της Βυτίνας ο "Αγιος Τρύφων"  καλεί όλους τους Βυτιναίους και φίλους του τόπου μας στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο NOVUS (Καρόλου 23), στο Μεταξουργείο (στο ίδιο ξενοδοχείο που έγινε και πέρυσι)στις 15-2-2015 και ώρα 11.00.

 

Κατά την τελετή θα βραβευτούν, όπως κάθε χρόνο, οι επιτυχόντες νεαροί Βυτιναίοι στα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Μετά το τέλος της κοπής θα πραγματοποιηθεί η εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση και η διαξεγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ  του Συλλόγου. Η παρουσία όσο το δυνατόν περισσοτέρων Βυτιναίων θα είναι ψυχικά και ηθικά ενισχυτική για το σύλλογο"

Για το Δ.Σ. του συλλόγου

      Ο Πρόεδρος                                     Η Γενική Γραμματέας

 

Παναγιώτης Παπαδέλος                          Αθανασία  Χαραλαμποπούλου

 

 

 Τακτική εκλοαπολογιστική συνέλευση στις 15-2-2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

       Ο "Σύλλογος των Απανταχού Βυτιναίων και Φίλων της Βυτίνας ο "Αγιος Τρύφων" καλεί τα μέλη του σε τακτική εκλογοαπολογιστική γενική συννέλευση την Κυριακή 15/2/2015 και ώρα 12.00  στο ξενοδοχείο NOVUS στην οδό Καρόλου (απέναντι από   το θέατρο ΒΕΜΠΟ) στον πρώτο όροφο . Θέματα της συνελεύσεως θα είναι:

 1. Απολογισμός πεπραγμένων της διετίας 2013 - 2014

 2. Οικονομικά πεπραγμένα της διετίας

 3. εκλογές για την ανάδειξη νέων μελών Δ.Σ.

     Οι επιθυμούντες να εκθέσουν υποψηφιότητα χρειάζεται να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο πέντε μέρες προ των εκλογών στα γραφεία του συλλόγου ή στη γραμματέα κ. Αθανασία Χαραλαμποπούλου

Για το Δ.Σ. του συλλόγου

      Ο Πρόεδρος                                     Η Γενική Γραμματέας

 

Παναγιώτης Παπαδέλος                          Αθανασία  Χαραλαμποπούλου

 

 

 Πρόσκληση στο 11ο αντάμωμα στις 6-8-2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύλλογος των απανταχού Βυτιναίων και φίλων της Βυτίνας "Ο Άγιος Τρύφων", καλεί όλους τους Βυτιναίους και φίλους του τόπου μας,  να τιμήσουν με την παρουσία τους το 11ο Βυτινιώτικο αντάμωμα που θα πραγματοποιηθεί στο εκκλησάκι της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος την Τετάρτη 6-8-2014. Η παρουσία σας θα είναι τιμητική και ψυχικά ενισχυτικά για το σύλλογο.  

 

 

 Kοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 Ο Σύλλογος των απανταχού Βυτιναίων και φίλων της Βυτίνας "Ο Άγιος Τρύφων" κάνει γνωστό σε όλους τους Βυτιναίους και φίλους του τόπου μας ότι η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 11.00 στο ξενοδοχείο NOVUS, Καρόλου 23 πλησίον του σταθμού METRO του Μεταξουργείου (στον ίδιο χώρο που είχε πραγματοποιηθεί και η περσινή τελετή).

 Καλούνται όλοι οι Βυτιναίοι και οι φίλοι της Βυτίνας να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Στην ίδια τελετή θα βραβευθούν οι νεοεισελθόντες φοιτητές στα ΑΕΙ και ΤΕΙ  κατά το σχολικό έτος 2013-2014 καταγόμενοι από τη  Βυτίνα.

Παρακαλούνται να παρίστανται είτε οι ίδιοι είτε μέσω αντιπροσώπου, για να παραλάβουν τα  βραβεία του.

 

Eκδήλωση μνήμης προς τιμή του μεγάλου εθνικού ευεργέτη Βυτιναίου Π.Τριανταφυλλίδη

Το Βυτινιώτικο σωματείο "φίλοι του Τριανταφυλλιδείου κληροδοτήματος" οργανώνει την Κυριακή 20 Οκτωβρίου και ώρα 13.00, εκδήλωση μνήμης προς τιμή του μεγάλου εθνικού ευεργέτη Βυτιναίου Παναγιώτη Τριανταφυλλίδη με τη συμπλήρωση εκατόν πενήντα χρόνων από το θάνατό του.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παραουσία του ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας.

Καλούνται όλοι οι Βυτιναίοι και φίλοι της Βυτίνας να προσέλθουν στην εκδήλωση τιμώντας το μεγάλο εθνικό ευεργέτη αλλά και τον πρόεδρο της Ελληνικής δημοκρατίας, η επίσκεψη του οποίου αποτελεί κορυφαίο γεγονός για τον τόπο μας. Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο χώρο της Τριανταφυλλιδείου σχολής."

 Η παρουσία όλων είναι επιβεβλημένη!

 

Εκδήλωση του Σύλλογου  "Κων/νος Παπαρρηγόπουλος" το Σάββατο 3-8-2013

Ο πολιτιστικός σύλλογος Βυτίνας "Κων/νος Παπαρρηγόπουλος" θα πραγματοποιήσει την ετήσια γιορτή του με τίτλο "στο πανηγύρι του χωριού, στης Παναγιάς τη χάρη" το Σάββατο 3-8-2013, στο μικρό θεατράκι στα "Λαστέϊκα".

Στην εκδήλωση θα παρουσιασθεί το έργο που επιτελέστηκε την περασμένη χρονιά στο χορευτικό τμήμα και στο τμήμα εκμάθησης μουσικών οργάνων.

Καλούνται οι Βυτιναίοι και όσοι παρεπιδημούν στον τόπο μας την περίοδο εκείνη να τιμήσουν με τη παρουσία τους την εκδήλωση.

 

Εκλογή νέου  Δ.Σ του Συλλόγου

 

Στις 22-2-2013 συνήλθε σε συνεδρίαση μετά από πρόσκληση του πλειοψηφίσαντος συμβούλου κ. Παπαδέλου Παναγιώτη, το νεοεκλεγέν από τις αρχαιρεσίες της 17-2-2013 Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και συγκροτήθηκε σε σώμα για τη διετία 2013-2014 ως εξής:


ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 Παπαδέλος Παναγιώτης ιλόλογος)


ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Παναγοπούλου Αρετή δ. Υπάλληλος)


ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Χαραλαμποπούλου Αθανασία πάλληλος ΕΡΓΟΣΕ)
ΤΑΜΙΑΣ

Παπαντωνίου Νικήτας σφαλιστής)
ΜΕΛΗ

 Καρκουλα Βασίλειος (συν/χος αξιωματικός πυροσβεστικής)
Λιαρόπουλος Δημήτριος εχνίτης αυτοκινήτων)
Γόντικα Βασιλικήοσηλεύτρια)
Πλέσσιας Τρ. Παναγιώτης ημοτ. Υπάλληλος)
Αγγελίδης Θεόδωρος ηχανολόγος)
Χριστοπούλου Φανή κπαιδευτικός)
Λιαρόπουλος Χαράλαμπος ρογραμματιστής Η/Υ )
 

 

Υποτροφίες του κληροδοτήματος Παναγιώτη Τριανταφυλλίδη  

Από το Υπουργείο Παιδείας προκηρύχθηκαν οι υποτροφίες του κληροδοτήματος Παναγιώτη Τριανταφυλλίδη καταγομένου από τη Βυτίνα για φοιτητές καταγόμενους από την Πελοπόννησο. Η περίληψη της προκήρυξης έχει ως εξής:

«  Προκηρύσσουμε διαγωνισμό για το ακαδ. έτος 2011 – 2012 σε βάρος των εσόδων του κληροδοτήματος «ΠΑΝ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ» για το διορισμό δέκα (10) υποτρόφων  φοιτητών και φοιτητριών Ελληνικών Πανεπιστημίων καταγόμενων από την Πελοπόννησο, προτιμώμενων σε κάθε περίπτωση των φοιτητών  των Γεωπονικών και Κτηνιατρικών Σχολών. Διευκρινίζεται ότι οι υποψήφιοι που είναι φοιτητές των παραπάνω Σχολών (Γεωπονικών και Κτηνιατρικών) προηγούνται των υπολοίπων υποψηφίων στον πίνακα αποτελεσμάτων,  υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι συγκεντρώνουν μέσο όρο βαθμολογίας και των δύο μαθημάτων  στα οποία διαγωνίζονται τουλάχιστον δεκατέσσερα (14 ). Κατόπιν ακολουθούν οι υποψήφιοι που είναι φοιτητές των άλλων Σχολών των Πανεπιστημίων της χώρας, με τον υψηλότερο κατά σειρά μέσο όρο βαθμολογίας στα δύο εξεταζόμενα μαθήματα..

       Ο διαγωνισμός θα γίνει στην Αθήνα,  στις 29 Μαρτίου 2013 ημέρα Παρασκευή και ώρα 08.00 στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, εφόσον οι κατάλληλες για τη διενέργεια του διαγωνισμού αίθουσες είναι διαθέσιμες, διαφορετικά σε γειτονικά Εκπαιδευτήρια και από Επιτροπή που ορίζεται σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 8 και 9 του β.δ. της 5-9-1940…………………………….

       Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό μπορούν από την 06η  Φεβρουαρίου 2013 και το αργότερο είκοσι (20) ημέρες πριν από την ημέρα που έχει οριστεί για τη διενέργεια του διαγωνισμού δηλ. μέχρι και τις 08 Μαρτίου 2013 ημέρα Παρασκευή να υποβάλλουν κατά  τις εργάσιμες ημέρες τις αιτήσεις τους με τα δικαιολογητικά στο Υπουργείο Παιδείας, ή να αποστείλουν τις αιτήσεις τους με τα δικαιολογητικά  ταχυδρομικά, το αργότερο μέχρι και την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων»

       Το κείμενο της Προκήρυξης  έχει  καταχωρηθεί στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του Υπουργείου: http://www.minedu.gov.gr/index.php/home/prokirykseis-diagonismoi-ypotrofies/53-ypotrofies-klirodothmata.html όπου  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν για τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού. 

 

 

Η κλήρωση για χορήγηση βοηθήματος από το Πανταζοπούλειο Κληροδοτήμα

 

ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΕΙΟΝ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ

ΑΓ. ΛΑΥΡΑΣ 23-ΖΩΓΡΑΦΟΥ 15773

 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω ΣΗ

Την 1η Φεβρουαρίου 2013 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.00, στο  Πανταζοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Βυτίνας, θα πραγματοποιηθεί από τους Διοικητές - Διαχειριστές του ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ, κλήρωση προκειμένου να κληρωθούν είκοσι τέσσερα (24) άγαμα κορίτσια, στα οποία θα χορηγηθεί οικονομικό βοήθημα για έτη 2010, 2011 και 2012.

Αιτήσεις θα μπορούν να υποβάλλουν τα  ενδιαφερόμενα κορίτσια, που έχουν τις προϋποθέσεις, στο Τοπικό Συμβούλιο Βυτίνας μέχρι την 16η Δεκεμβρίου 2012.

 

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ- ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ

ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ       ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΡΥΦΩΝ

 

 

Η Βιβλιοθήκη της Βυτίνας: Ιστορικό παρελθόν και σύγχρονες προοπτικές

 

ΔΗΜΟΣΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΒΥΤΙΝΑΣ

ΒΥΤΙΝΑ- ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ

 

      Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω ΣΗ

 

Η Δημόσια Βιβλιοθήκη Βυτίνας σε συνεργασία με το σύλλογο των απανταχού Βυτιναίων και φίλων της Βυτίνας οργανώνει στις 6-12- 2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.30 στην αίθουσα του Πανταζοπουλείου πνευματικού κέντρου ημερίδα με θέμα:  «Η Βιβλιοθήκη της Βυτίνας: Ιστορικό παρελθόν και σύγχρονες προοπτικές»

 

Ομιλητές θα είναι   α) Σπυροπούλου  Χρύσα σχολική σύμβουλος ΠΕ2

                                β) Παπαδέλος Παναγιώτης φιλόλογος πρόεδρος του  συλλόγου των απανταχού Βυτιναίων.

                                 γ) Λιαροπούλου Μάγδα προϊσταμένη της βιβλιοθήκης

 

Η εκδήλωση έχει ως στόχο να φέρει πιο κοντά όλους και ιδιαίτερα τους μαθητές των σχολείων με το κορυφαίο πνευματικό ίδρυμα του τόπου μας και να κάνει ευρύτερα γνωστό το ιστορικό του παρελθόν αλλά και να προδιαγράψει τις μελλοντικές του προοπτικές και το πνευματικό έργο που μπορεί να παράξει.

 

Καλούνται οι κάτοικοι της Βυτίνας και της ευρύτερης περιοχής να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

 

 

Η Προϊσταμένη της Βιβλιοθήκης                                 

       Μαγδαληνή Λιαροπούλου

 

 

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ Π. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ

Από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων προκυρήχθηκαν οι υποτροφίες του κληροδοτήματος Παναγιώτη Τριανταφυλλίδη.

Αυτές αφορούν σπουδαστές ή πτυχιούχους των κτηνιατρικών και γεωπονικών σχολών καταγομένων κατά προτίμηση από την Πελοπόννησο.

Θα δοθούν:

 α) 20 υποτροφίες προπτυχιακών σπουδών διάρκειας τεσσάρων ετών με έναρξη από το ακαδημαϊκό 2010-2011 κατόπιν εξετάσεων. Ύψος υποτροφίας 250 € μηνιαίως.

β) 10 υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές στο εσωτερικό σε πτυχιούχους των ιδίων σχολών με βάση το βαθμό πτυχίου και με ύψος υποτροφίας 400€ μηνιαίως.

γ) 10 υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό με ύψος υποτροφίας 800 € μηνιαίως.

Οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να πάρουν πληροφορίες από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠ.ΕΘ.Π.Θ τηλ.210 3442354 (υπεύθυνη κ. Κοπανάκη) και από την ιστοσελίδα www.minedu.gov.gr

 

 

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

 

ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΒΥΤΙΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΒΥΤΙΝΑΣ

 «Ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝ» ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΑΝΤΑ

 

 

Στην Αθήνα και στα γραφεία του συλλόγου στις 2 Μαΐου 2011 ημέρα Δευτέρα και ώρα 17.00 συνήλθε εκτάκτως το Δ.Σ του συλλόγου μετά από πρόσκληση του προέδρου Παναγιώτη Παπαδέλου με αφορμή το θάνατο του Αποστόλου Σάντα εξεχούσης προσωπικότητας καταγομένου από μητέρα από Βυτίνα, για να αποδώσει την πρέπουσα τιμή προς αυτόν.

 

Καταρχήν ο πρόεδρος εξήρε την προσωπικότητα του θανόντος και τις υπηρεσίες του προς την πατρίδα και υπενθύμισε ότι ήταν μέλος του συλλόγου και η μητέρα του καταγόταν από τη Βυτίνα.

           

Μετά από αυτά το Δ.Σ.  ομοφώνα αποφάσισε:

 

1.    Να παρακολουθήσει την κηδεία, που θα πραγματοποιηθεί στο α΄ νεκροταφείο της Αθήνας

        την Πέμπτη 5-5 και ώρα 17.00.

2.    Να εκφράσει τα συλλυπητήρια του στους οικείους του θανόντος.

3.    Να καταθέσει στεφάνι από μέρους όλων των Βυτιναίων στη σωρό του.

4.    Να αναρτήσει στην ιστοσελίδα του συλλόγου αφιερωματικό κείμενο.

5.    Να δημοσιευθεί το παρόν στην τοπική εφημερίδα ΒΥΤΙΝΑ και στον τοπικό τύπο.

 

Για το Δ.Σ. του συλλόγου

 

      Ο Πρόεδρος                                     Η Γενική Γραμματέας

 

Παναγιώτης Παπαδέλος                          Αθανασία  Χαραλαμποπούλου


 

 

Εφημερίδα "Βυτίνα" - Ετήσιες Εισφορές

 

Με την ανατολή του νέου χρόνου η «ΒΥΤΙΝΑ» παρακαλεί όλους τους αποδέκτες να αποστείλουν, εφόσον έχουν τη δυνατότητα και επιθυμούν, την προαιρετική εισφορά τους για να εξακολουθήσει η έκδοση και αποστολή της. Τα έξοδα έκδοσης είναι δυσβάστακτα και διαρκώς αυξάνουν.

 

Γίνεται τεράστια προσπάθεια για  διαρκή βελτίωση της ύλης της και  ενημέρωση των Βυτιναίων, όμως όλα αυτά προϋποθέτουν την ύπαρξη κεφαλαίων, τα οποία ο σύλλογος δεν μπορεί να εξασφαλίσει αλλού παρά μόνο στις δικές σας προαιρετικές εισφορές.

 

Οι εθελοντικές εισφορές μπορούν να κατατίθενται η στο λογαριασμό 179-002101-084697 της Alpha Bank ονομαστικά η να αποστέλλονται με ταχυδρομική επιταγή στη διεύθυνση του συλλόγου Χαλκοκονδύλη 37-39 Αθήνα 104 32. Μπλόκ εισπράξεων έχουν επίσης όλα τα μέλη του συλλόγου και ο ανταποκριτής στη Βυτίνα κ. Σωτήριος Κούκας όπου μπορούν να δίδουν τη εισφορά τους όσοι θέλουν. Μην αμελείτε. Ευχαριστούμε όσους μας θυμούνται και υπενθυμίζουμε σε όσους μας ξεχνούν".
 

Δημοσίευση διαφημίσεως το Site

Όσοι επιθυμούν να προβληθούν από το site του Συλλόγου να απευθύνονται στο μέλος του συλλόγου κύριο Βασίλη Κάρκουλα Τηλ. Επικοινωνίας 6944549693 ή στην Αντιπρόεδρο κυρία Αρετή Παναγοπούλου Τηλ. Επικοινωνίας 6972013194

Πληροφορίες για αποστολή Συνδρομών

 

Οι συνδρομές προς τον Σύλλογο μπορούν να κατατίθενται επώνυμα, στον λογαριασμό της ALPHA BANK 179-02101-050948 ή να αποστέλλονται με Ταχυδρομική Επιταγή στα γραφεία του Συλλόγου Χαλκοκονδύλη 37 Αθήνα 10432.

  Κεντρική Σελίδα >>